Dag 4
Door: Karin (namens Wil en ons pap)
Blijf op de hoogte en volg Piet
07 November 2012 | Frankrijk, Orléans
Vandaag gaan we binnen door door het Atlasgebergte. Een rit van plm. 12 uur.
Gr. Wil en Piet
07 November 2012 - 13:09
Corné:
Het was al stoer om met een Opel Jeep naar Dakar te willen rijden, maar helemaal top om de Jeep te ruilen voor een Opel Combo.. Volgend jaar met een Fiat Multipla Cabrio ? Succes mannen !! -
07 November 2012 - 20:10
Kees - Ideaze!:
he Wil - wat lees ik nou; van Frontera naar Combo? Dus jullie gaan lekker compact..?! Succes gewenst namens de internet nerds! -
07 November 2012 - 20:58
Maria & André Beimans:
Hoi Wil en Piet,
Komen nu pas bij van de afscheidsborrel ( want bij zo'n avontuur hoort een voorlopig afscheid ) en lezen dat er veel is gebeurd. Ad hoc oplossingen bedenken is een sterke kant van een goed rallyteam, en dat zijn jullie. Nog knapper is dat jullie met een zebra-combo, die normaal met 80 km per uur aan zijn top zit, de geweldige achterstand binnen no time hebben weggewerkt. Laat het gaspedaal dus de komende dagen maar iets omhoog komen anders zijn jullie een week te vroeg op het eindpunt. Jullie zijn nu gestart met het mooiste deel van de route, het Afrikaanse land. Hier begint het echte avontuur ( hoewel de start ook echt avontuurlijk is verlopen) en kan Piet genieten van het Spartaanse leven, zoals hij het altijd noemt. Houd de "zaak" heel, geniet, zorg voor voldoende drinken ( aan een fata morgana heb je niets), maak mooie foto's en breng alle mooie verhalen mee terug naar Nederland. We blijven jullie volgen. Groeten, Maria & André. -
08 November 2012 - 13:24
Piet En Wil:
hallo allemaal wij gaan jullie goede raad opvolgen haha
het is geweldige belevenis!!!!