dag 8 Merzouga-Zagora - Reisverslag uit Zagora, Marokko van Piet Wil - WaarBenJij.nu dag 8 Merzouga-Zagora - Reisverslag uit Zagora, Marokko van Piet Wil - WaarBenJij.nu

dag 8 Merzouga-Zagora

Door: Piet en Wil

Blijf op de hoogte en volg Piet

10 November 2012 | Marokko, Zagora

Dag 8 merzouza-Zagora
Gisteravond veel regen en storm gehad, onze tentjes veranderde van zandbak naar modderpoel, we hebben van armoede onze koelkast moeten leegdrinken haha
Later in de nacht is de regen en wind geluwd en konden we verder volop snurken zoals velen.
Om 7 uur opgestaan met een spartaans ontbijtje, vervolgens met 3 auto’s en 1 motor op weg naar Zagora, een rit van 438 km.
Onze motorrijder moest regelmatig olie tanken in plaats van benzine( 1 liter per 100km).
In het binnenland nog extreem gaan rijden, dit geintje koste ons extra 2 uur (we waren hopeloos verdwaald).
Om 6 uur arriveerden we op camping Les Jardin du Zagora.
Waar de avond feestelijk gaan afsluiten zoals gewoonlijk.

• 10 November 2012 - 23:26

Eric Bormans:

Leuk om jullie zo te volgen. Ziet er ontzettend gaaf uit! Veel plezier!

• 10 November 2012 - 23:42

Theo Rovers Boekel :

Hallo Will uit maarheeze , jullie genieten er volop van zo te zien en hou het spul heel succes !

• 11 November 2012 - 01:29

Maria & André Beimans:

Hee carnavalsvrienden,
    Vanavond een grandioze show gezien met uiteindelijk de bekendmaking van de jeugd- en grote prins. Fantastische paren, allebei. Als jullie terug zijn zul je zien dat Mares bij de recepties, maar ook bij de activiteiten in het dorp, zeer goed voor de dag komen. Piet zal nog wel als R v 11 lid het nummer van de prins moeten in studeren ( zingen dus).
    Willen jullie wel op de weg blijven en niet:" extreem" gaan rijden, want jullie waren uren niet te volgen, met veel onrust in het dorp.
    gr.
    André& Maria

• 11 November 2012 - 17:28

Janny En Gerrie :

Gerrie en ik hebben even alle verhalen zitten lezen en alle foto's bekeken. Het ziet er geweldig uit allemaal. Wat een geweldige ervaring. Geniet en verhalen horen we uitgebreider als je weer thuis bent. Groetjes uit Maarheeze.

• 11 November 2012 - 20:07

Cees:

Ik was er bij en het was inderdaad weer een geweldige dag. En en , jaaaaa nog een paar leuke dagen voir de boeg. Gezellig en rijden met plezier nog een paar dagen met jullie op. Zie jullie nu aan het bier. Proost !

• 12 November 2012 - 18:09

Michel Heijnen:

Hallo Wil En Piet.
    Als ik het goed begrijp dan gaat nog alles naar wens. Indien nodig kom ik wel rijden, ik heb nog nooit en Marocaan aangereden.Ik wens jullie nog fijne en veilige ritten.Jammer dat jullie zoveel moeten missen in Maarheze, maar je kunt niet alles hebben. ik denk dat jullie de schade wel zullen inhalen.
    Veel plezier en veilige ritten. Michel. Roggel